STORMY 2

Nu ude på DVD & VOD

 

Det er sommerferie, og Mika vender tilbage til Kaltenbach og sin elskede hest Stormy.

 

Alt er dog ikke fryd og gammen da Kaltenbach er på randen af konkurs. For at redde skolen melder Mika sig til en ridekonkurrence, hvor vinderpræmien er en stor sum penge. Men under forberedelserne virker Stormy fraværende og galoperer endda væk fra Mika. Mika følger efter Stormy dybt ind i en nærliggende skov, og der får hun en stor og magisk overraskelse. En overraskelse som bliver til et mysterie, som Mika bare må løse, samtidig med, at hun skal forsøge at genvinde Stormys opmærksomhed, så hun kan vinde ridekonkurrencen og redde Kaltenbach hestestalden.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

FANTOMDRENGEN

Nu ude på DVD & VOD

 

Drengen Leo er slemt syg og tilbringer det meste af sin tid på et hospital i New York.

 

Men Leo gemmer på en hemmelighed! Sygdommen giver ham evnen til at forlade sin fysiske krop som et usynligt fantom, der kan flyve og gå igennem vægge. Leos superkræfter bliver hurtigt særdeles vigtige, da en mystisk skurk truer med at sætte byen i kaos ved hjælp af en farlig computervirus, hvis han ikke modtager en stor sum penge inden for 24 timer. Det er nu op til fantomdrengen Leo og en modig politimand, som Leo møder på hospitalet, at forpurre skurkens planer.

 

lej den hos Blockbuster Køb den på Itunes

 

Forside    |     Bagside

 

KIKI DEN LILLE HEKS

Nu ude på DVD & VOD

 

Den 13-årige Kiki må, som familietraditionen foreskriver, forlade sine forældre og barndomshjem for at komme i lære som heks. Med på kosteskaftet følger den talende kat, Gigi, der er Kikis trofaste følger. Kiki må dog snart sande, at det er svært at gøre heksekarriere - især når man befinder sig i en fremmed by med hjemve og hverken har penge eller et sted at bo. Kiki har dog et særligt talent for at flyve på sit kosteskaft og åbner en lille budservice for at tjene penge. Pludselig ser det hele meget lysere ud for den lille heks.

 

KIKI DEN LILLE HEKS er en nyfortolkning af Hayao Miyazakis kendte og elskede animationsfilm af samme navn.

 

lej den hos Blockbuster Køb den på Itunes

 

Forside    |     Bagside

 

BREVET TIL MOMO

Nu ude på DVD & VOD

 

BREVET TIL MOMO er en varmhjertet og sjov fortælling om en piges møde med tre magiske væsener, der hjælper hende over tabet af hendes far.

 

Den sidste gang den 11-årige pige Momo så sin far, havde de et skænderi. Nu er alt hun har fra ham et ufuldendt brev, der begynder med ordene: "Kære Momo". I søgen efter en ny start på tilstedeværelsen flytter Momo og hendes mor ud på en afsides ø, langt væk fra storbyen Tokyo, hvor de før boede. Momo har svært ved at falde til i sit nye hjem og hvad værre er, finder hun ud af, at loftet er beboet af tre Yokaier - magiske åndeskabninger som kun hun kan se. De tre væsener både larmer og stjæler, og Momo ønsker mest af alt, at de vil lade hende være i fred. Som tingene skrider frem viser det sig dog, at de sjove monstre gemmer på en hemmelighed, som kan hjælpe Momo med at finde frem til, hvad hendes far forsøgte at fortælle hende i brevet.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

DE 5 OG MUMIENS HEMMELIGHED

Nu ude på DVD & VOD

 

De fem er klar til et nyt eventyr.

 

Julian, Dick og Annes far Bernhard afholder en museumsudstilling om det gamle Egypten. Under en rundvisning opdager de en indbrudstyv, som viser stor interesse for en 5000 år gammel mumie. Da de fem venner undersøger mumien, finder de en gammel guldamulet, der måske indikerer, hvor den første faraos skatte ligger gemt. Sammen med Bernhard flyver de fem til Kairo for at undersøge sagen. Men da amuletten bliver stjålet og Bernhard bliver anklaget for tyveriet, skal de fem finde den rigtige skurk, så de kan rense Bernhards navn.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

DE 5 OG DJÆVLEKLIPPEN

Nu ude på DVD & VOD

 

'MIN RABALDER BIO' PRÆSENTERER EN SPRITNY SERIE OM NOGLE AF DE MEST BERØMTE EVENTYRLYSTNE BØRN I VERDEN. HISTORIERNE OM DE 5!

 

Drengepigen Georg (døbt: Georgina) glæder sig til at tilbringe sommerferien sammen med sin hund, Timmy. I stedet bliver hun bedt om at tilbringe tid sammen med sine fætre Julian og Dick og deres lillesøster Anne, mens hendes far, Quentin, arbejder på et hemmeligt forskningsprojekt. Ferien tager en uventet drejning, da børnene opdager, at nogen er ude efter Quentin og hans opfindelse. Heldigvis er de fem nye venner ikke bange for at kaste sig ud i et vildt eventyr og løse mysteriet.

 

DE 5 OG DJÆVLEKLIPPEN er en nyfortolkning af den elskede bogserie, der har henrykt børn og voksne verden over siden de blev udgivet første gang i 1942.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

DE 5 FÅR PROBLEMER

Nu ude på DVD & VOD

 

DE 5 er endnu engang klar til at bruge sommerferien på et vildt eventyr. Georg, Julian, Dick, Anne og hunden Timmy er for første gang alene på campingferie. Her møder de drengen, Hardy, der opfører sig lidt underligt.

 

Hvad der skulle have været en helt almindelig sommerferie ændrer sig hurtigt, da Dick bliver kidnappet. Det står hurtigt klart for DE 5 mysterieløsere, at det slet ikke var Dick, men Hardy som kidnapperne var ude efter. Men hvorfor?

 

Dette bliver starten på et nyt DE 5 eventyr fyldt med mysterier, lurende fare, smukke juveler, mørke grotter og onde skurke. Men det er intet som DE 5 ikke kan klare!

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

DE 5 PÅ NYE EVENTYR

Nu ude på DVD & VOD

 

DE 5 eventyrere Georg, Julian, Dick, Anne og hunden Timmy feriehygger på en tropisk ø, da de opdager et mystisk halssmykke i et gammelt skibsvrag. Den lokale fiskerpige, Joe, er overbevist om, at smykket kan vise vej til en gammel forsvunden piratskat.

 

DE 5 går på jagt, men de er ikke de eneste, der er interesserede i skatten og med skumle typer lige i hælene begiver vennerne sig ud på den vildeste skattejagt.

 

Sommeren har aldrig været vildere og mere spændende end i dette tredje eventyr med DE 5 verdensberømte detektiver.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

DRENGEN OG VERDEN

Nu ude på DVD & VOD

 

DRENGEN OG VERDEN er en helt ekstraordinær animationsfilm fra Brasilien om en dreng, der rejser ud for at søge efter sin far, der kørte bort med toget for at finde arbejde i en ukendt by.

 

En nat puster en frisk vind ind gennem soveværelsesvinduet og tager ham med ud i verden. Drengen oplever en fantastisk, men også foruroligende verden, domineret af maskine-lignende dyr og andre mærkværdige væsner. Det er den moderne verden set med et barns øjne.

 

DRENGEN OG VERDEN har vundet adskillige priser på internationale filmfestivaler, herunder prisen for ‘Bedste Film’ samt publikumsprisen på den særlige filmfestival for animationsfilm i Annecy.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

DE TRE DETEKTIVER - MISSION: SKELETØENS HEMMELIGHED

Nu ude på DVD & VOD

 

Vennerne Jupiter, Bob og Pete tager en ferie fra detektivarbejdet da Petes far inviterer dem med til Sydafrika, hvor han skal arbejde for den rige frøken Wilbur - men ferie bliver der ikke meget af, da et mystisk monster pludselig angriber frøken Wilbur. Hun anklager Gamba, en lokal healer, for at stå bag.

 

Sammen med Gambas datter, Chris, sætter de tre detektiver sig for at bevise Gambas uskyld ved hjælp af deres eminente logiske sans, deres viden og en stor portion mod.

 

Det bliver et nervepirrende eventyr, der skal løse mysteriet om Skeletøens hemmelige monster.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

DE TRE DETEKTIVER - SPØGELSESSLOTTET

Nu ude på DVD & VOD

 

En ny og mystisk sag finder vej til de tre detektiver, Jupiter, Bob og Pete, da en video fra Jupiters afdøde forældre dukker op.

 

Videoen indeholder en besked om en kryptisk gåde, som de tre detektiver straks forsøger at løse! De begiver sig derfor mod en forladt ejendom, som siges at være hjemsøgt!

 

Det viser sig hurtigt, at der foregår noget mystisk, og dette mysterium bliver et hæsblæsende, vildt og uhyggeligt et af slagsen for de tre detektiver.

 

lej den hos Blockbuster Køb den på Itunes

 

Forside    |     Bagside

 

AMAZONIA

Nu ude på DVD & VOD

 

TA’ MED RABALDER BIO PÅ EN REJSE GENNEM JUNGLEN I DENNE VIDUNDERLIGE HISTORIE OM EN LILLE ABES SØGEN EFTER ET NYT HJEM!

 

Aben Saï er født i fangenskab og har derfor intet kendskab til den verden, han kommer fra. Da den lille abe skal transporteres i fl over Amazonas’ jungle, styrter flet ned og efterlader Saï alene og vildfaren i det fremmede landskab. Det bliver starten på et eventyr, hvor han møder en masse forskellige dyrearter, både farlige og ufarlige. Saï begynder langsomt at forstå, hvad det kræver at overleve i naturen.

 

AMAZONIA byder på en junglerejse ud over det sædvanlige og regnskoven har sjældent været smukkere og mere fascinerende end i denne eventyrlige fortælling.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

DEN GRØNNE CYKEL

Nu ude på DVD & VOD

 

SAUDI ARABIENS KANDIDAT TIL OSCAR® 2014 (BEDSTE UDENLANDSKE FILM)

 

Wadjda er en nysgerrig og foretagsom pige på 10 år. Hun elsker amerikanske popsange og hendes højeste ønske er en cykel, så hun kan køre ræs mod sin ven, Abdullah.

 

Men i Saudi-Arabien er det er ikke tilladt for piger at køre på cykel i gaderne og da hendes mor har nok at gøre med at afholde hendes far fra at tage sig en ny kone, må Wadjda prøve at skaffe pengene til cyklen selv. Hun stiller op i skolens konkurrence om at citere Koranen for at vinde den store pengepræmie. Wadjda lægger alle kræfter i og efterhånden begynder lærerne at få øjnene op for hende...

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

STORMY

På DVD & VOD fra 2. oktober

 

ET USÆDVANLIGT VENSKAB FØRTE TIL ET UFORGLEMMELIGT EVENTYR!

 

Den rebelske og selvstændige teenager, Mika, har det svært med skolens eksamener og har generelt meget lidt tiltro til egne evner. I håbet om at Mika vil forbedre sig, sender hendes mor og far hende på sommerferie hos den strenge bedstemor, Maria, der bestyrer en rideskole. Her opdager Mika, at hun besidder en unik gave - hun kan kommunikere med heste! Mikas nyfundne talent kommer dog på prøve, da hun møder den smukke, men vilde og utæmmede hest, Stormy.

 

Ingen på rideskolen har haft held med at tæmme Stormy, men mod alle odds lykkes det Mika at knytte et helt særligt bånd til hesten. Bedstemor Maria har dog allerede besluttet at skille sig af med Stormy på grund af dens vildskab, og nu må Mika kæmpe det bedste hun har lært for at redde sin nye ven!

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

TAD STONES - Den fortabte eventyrer

Nu ude på DVD & VOD

 

Følg med på en hæsblæsende og eventyrlig rejse i jagten på en forsvunden skat. Tad Stones er et sjovt og underholdende bidrag til gruppen af ambitiøse europæiske animationsfilm såsom Dragejægerne og Arthur og Minimoyserne.

 

Tad er bygningsarbejder i Chicago men drømmer om at blive en berømt arkæolog og eventyrer ligesom sin helt Max Mordon. Drøm bliver til virkelighed, da Tad beslutter sig for at hjælpe med at aflevere en stentavle, der rummer vejen til den forsvundne by Paititi. På vejen møder Tad den smukke Sara, hvis far, professor Lavrof, besidder den anden del af stentavlen. Men Lavrof er blevet kidnappet af den onde organisation Odysseus, der selv vil finde Paititi. Da Tad bliver forvekslet med en rigtig arkæolog, befinder han og Sara sig pludselig på en lang og farefuld rejse, der for alvor vil teste Tads indre eventyrer.

 

lej den hos Blockbuster Køb den på Itunes

 

Forside    |     Bagside

 

ELECTRICK CHILDREN

Nu ude på DVD & VOD

 

Rachel er netop fyldt 15 år og bor i et aflukket mormonsk samfund. Hendes udlængsel efter livet udenfor de vante rammer får hende til at stikke af, og hun møder for første gang det moderne samfund med alt hvad det rummer af kærlighed, sex, stoffer og venskaber.

 

ELECKTRICK CHILDRENer stærk en coming-of-age film med mesterligt skuespil fra upcoming stjerne, Julia Garner (kendt fra kulthittet ‘Martha Marcy May Marlene’), som den naive og nysgerrige Rachel. Også Rory Culkin som den utilpassede musiker, Clyde, samt Billy Zane som Rachels religiøse far gør et stærkt indtryk.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

ERNEST & CELESTINE

Nu ude på DVD & VOD

 

Kan et venskab blomstre, når samfundets regler forbyder det? Fra folkene bag børnehittet Cowboy, indianer og hest kommer en hjertevarm historie om et forunderligt og umage venskab mellem en bjørn og en mus.

 

I en underjordisk by bor musene. Her får den lille kunstneriske mus Celestine fortalt skræmmehistorier om de farlige og brutale bjørne, der bor i deres egen by oppe på overfladen. Trods advarslerne drømmer Celestine om venskab mellem mus og bjørne. Denne drøm bliver sat på prøve, da Celestine møder den temperamentsfulde og fattige bjørn Ernest. Dette bliver starten på et umage venskab, som både bjørne og mus forsøger at stoppe. Men Ernest og Celestines venskab er stærkt og de giver ikke op frivilligt.

 

Filmen har høstet stor ros og vandt i 2012 blandt andet instruktørernes special pris (Directors’ Fortnight) ved Cannes Film Festival samt Special Mention prisen ved Buster Filmfestival.

 

lej den hos Blockbuster Køb den på Itunes

 

Forside    |     Bagside

 

KAUWBOY

Nu ude på DVD

 

En stærk og rørende film om et unikt venskab i en svær tid.

 

Jojo er en ti-årig dreng, der bor alene med sin far. Moren er der ikke - ifølge Jojo, fordi hun er på turné som countrysangerinde i USA. Men er det sandheden? Faren er temperamentsfuld og snakker nærmest ikke med Jojo, der i stedet søger tilflugt i sin mors sange, og får afløb for sine frustrationer på skolens vandpolohold. En dag finder han en allikeunge og tager den med hjem som en overraskelse til sin mors fødselsdag. Hans far bryder sig ikke om den slags, så han beslutter sig for at holde det hemmeligt. Et særligt venskab opstår mellem fuglen og drengen, og den følger ham overalt. Yenthe, en sej outsider-pige fra vandpolo, begynder også at gøre tilnærmelser og snart knyttes et helt særligt bånd mellem de tre.

 

KAUWBOYer en stærk og stilistisk legende film om barnets svære opvækst i grænselandet mellem virkelighed og virkelighedsflugt.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

TOMBOY

Nu ude på DVD

 

TOMBOY er et opløftende og smukt portræt af barnlig uskyld med et fascinerende twist!

 

TOMBOY tog det internationale anmelderkorps med storm og er blevet hyldet verden over som en fantastisk børnefilm. 10-årige Laure er ikke som de fleste andre piger. Hun er ikke til dukker og kjoler, men foretrækker fodbold og drengede trøjer. Da hendes familie flytter til et nyt nabolag, møder Laure pigen Lisa, som forveksler Laure med en dreng. Laure påtager sig en ny identitet, som drengen Michael, og begiver sig ud i en sommer med lange solrige eftermiddage, lege og endda også det første kys. Men hvor længe kan man skjule, hvem man virkelig er?

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

KROKODILLEBANDEN ALLE FOR EN!

Nu ude på DVD & VOD

 

Til sin fødselsdag overrasker de andre krokodiller Johannes med en tur til en udendørs gokartbane – og den får fuld skrue. Men i en vild duel med Frank går det galt, og Frank laver et voldsomt styrt. Diagnosen er ikke god: Frank har en bristet lever og skal have en transplantation fra en slægtning for at overleve. Eneste mulige donor er Franks storebror, Dennis, som Krokodillebanden sendte bag tremmer for flere år siden. Fængselsinspektøren vil ikke løslade Dennis , så Krokodillebanden sætter sig for at befri Dennis fra fængslet!

 

Den tredje og sidste film om Krokodillebanden byder endnu en gang på vanvittige stunts og stor fantasi i bandens hidtil mest farlige mission - en åndeløs forrygende kamp for at redde deres vens liv!

 

lej den hos Blockbuster Køb den på Itunes

 

Forside    |     Bagside

 

ZARAFA

Nu ude på DVD & VOD

 

Efter at have været skyld i girafmoderens død, lover Maki girafungen, Zarafa, evigt troskab. Men skæbnen vil, at beduinen Hassan er befalet at levere girafungen som en gave til den franske konge. Maki må nu sætte alt ind for at stoppe Hassan og bringe giraffen tilbage til sit fædreland - selv hvis det betyder at risikere sit eget liv. Dette løfte leder Maki og Zarafa på en episk rejse fra Sudan til Paris, hvor de krydser Alexandria, Marseille og de snedækkede alper.

 

ZARAFA modtog utallige lovprisninger ved sin premiere – især fordi den i børnehøjde formår at fortælle en medrivende historie og samtidig give et fantastisk indblik i kulturforskelle og verdensforståelse under den franske kolonimagts storhedstid

 

lej den hos Blockbuster Køb den på Itunes

 

Forside    |     Bagside

 

BRENDAN OG HEMMELIGHEDERNES BOG

Nu ude på DVD & VOD

 

Nomineret til en Oscar

BRENDAN OG HEMMELIGHEDERNES BOG har gået sin sejrsgang på verdens festivaler og har været nomineret til en Oscar.Den blev fantastisk modtaget ved sin danske biografpremiere og blev udråbt af flere til: «ÅRETS BEDSTE ANIMATIONSFILM!»

Brendan har aldrig været uden for bymuren. Hver dag hjælper han sin onkel med at bygge muren stærkere, så den kan holde vikinger og skovens onde kræfter ude. En dag forstyrres de af troldmanden Aidan, der ankommer til byen med en kat og ‘Hemmelighedernes Bog’ - en gammel bog fuld af visdom og magi. Men bogen er ikke skrevet færdig, og Brendan må overvinde sin største frygt og begive sig ud i skoven for at få fat på krystallen, der skal bruges til at færdiggøre bogen...

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

EN KAT I PARIS

Nu ude på DVD & VOD

 

Nomineret til en Oscar

Katten Dino kommer ud for en næsten umulig opgave, da dens ejer, den lille pige Zoé, kidnappes af en farlig gangstergruppe. Men Dino lever et hemmeligt dobbeltliv, for hver nat hjælper den Niko – en godhjertet klatretyv – med at stjæle folks smykker. Dino har brug for sin makker, for de er de eneste, der kan redde Zoé, men problemet er bare, at Zoés mor, der er politibetjent, er ved at anholde Niko for smykketyverierne…

 

”Vidunderlig!” – San Francisco Cronicle”

Uimodståelig!” – Empire Magazine

 

 

lej den hos Blockbuster Køb den på Itunes

 

Forside    |     Bagside

 

FUCHSIA - DEN LILLE HEKS

Nu ude på DVD & VOD

 

FUCHSIA - DEN LILLE HEKS er en eventyrlig historie med hekse og troldmænd fyldt med sang og musik.

 

Quark, som den gamle troldmand hedder, går tur i hekseskoven og opdager pludselig et æg. Hans overraskelse er ganske stor, da den lille heks Fuchsia kommer ud af ægget. Fuchsia bruger mest sine magiske evner på at skabe ballade, så Quark sender hende på hekseskole, så hun både kan lære heksekunstner og samtidig få lidt opdragelse i, hvordan en rigtig heks opfører sig. Dybt inde i skoven støder Fuchsia på drengen Tommy, og de bliver venner. Det er ikke helt uden problemer, for hekse og mennesker må ikke tale sammen, så de er nødt til at holde venskabet hemmeligt. Begge får dog snart brug for hinandens hjælp til at stoppe Tommys onkel, der vil jævne hekseskoven med jorden for at bygge en motorvej.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

 

KROKODILLEBANDEN

Nu ude på DVD & VOD

 

Johannes vil være med i KROKODILLEBANDEN - byens sejeste bande. Adgangsprøven er ikke ufarlig, og det er meget tæt på at gå galt. Heldigvis bliver han reddet af Kai, der også ønsker at blive en del af banden. Kai sidder imidlertid i kørestol, og resten af banden er absolut ikke interesseret i at have ham med på slæb. Men da Kai som den eneste er vidne til et større røveri nægter han at fortælle dem noget, før de lader ham være med i gruppen. Ved hjælp af Kai, ungdommeligt (over)mod og tonsvis af kreative idéer, kaster KROKODILLEBANDEN sig nu ud i at opklare sagen - en sag der både sætter gruppens venskaber og kunnen på prøve...

 

KROKODILLEBANDEN er en intenst underholdende film for hele familien! Den handler om venskab på trods af forskelligheder, og om at tro på sig selv! Filmen har vundet et utal af priser på festivaler verden over.

 

lej den hos Blockbuster Køb den på Itunes

 

Forside    |     Bagside

 

KROKODILLEBANDEN VENDER TILBAGE

Nu ude på DVD & VOD

 

KROKODILLEBANDEN SÆTTER ENDNU EN GANG SPEEDEREN I BUND OG KØRER MED HÆSBLÆSENDE FART FREMAD PÅ CYKEL OG I TUNEDE KØRESTOLE - LIGE IND I DERES NÆSTE EVENTYR!

 

Sommerferie, romantik og et nyt sejt hovedkvarter i byens nedlagte mine - det hele kører på skinner for KROKODILLEBANDEN. Inden længe begynder der dog at ske mystiske uheld på den lokale fabrik, som truer med at lukke den. Lukker fabrikken vil Ollies og Marias forældre miste deres job og familien være tvunget til at flytte. Flytter Ollie og Maria er det enden på KROKODILLEBANDEN! Så banden sætter sig for at undersøge sagen, og som sædvanligt indebærer det hårrejsende stunts og hemmeligt detektivarbejde.

 

lej den hos Blockbuster Køb den på Itunes

 

Forside    |     Bagside

 

PIP!

Nu ude på DVD & VOD

 

Ægteparret Tine og Valde ønsker sig brændende et barn. En dag, hvor Valde er i skoven for at se på fugle, finder han en lillebitte pige med vinger i stedet for arme. Ægteparret tager fuglepigen til sig, som var hun deres eget barn. Da vinteren nærmer sig og fuglene begynder at trække mod syd, trækker det også i den lille fuglepige. En dag letter hun og flyver. Tine og Valde bliver dybt ulykkelige og følger efter hende. Det bliver starten på en eventyrlig rejse, hvor Pip søger egne veje og øver sig i at klare sig selv. For Tine og Valde bliver det en rejse for at lære at give slip og ikke forsøge at tøjle, hverken naturen eller et flyvefærdigt barn. PIP! er en forunderlig og meget original film om en skabning, der i kraft af sin særegne natur - halvt menneske, halvt fugl - ikke helt passer ind nogen steder. Filmen har vundet et hav af priser verden over og vandt bl.a. prisen som bedste børnefilm på BUSTER Film Festival 2010.

 

lej den hos Blockbuster

 

Forside    |     Bagside

Facebook